Skip to content
Politică

Nicușor Dan așteaptă noi proteste. Se întâmplă mereu când pescuiește Dragnea

ziuanews.ro

Fostul președinte USR. Nicușor Dan, se așteaptă ca proiectele ordonanțelor de urgență puse în discuție în cadrul sesiunii extraordinare a Parlamentului să stârnească noi valuri de proteste în stradă.

Dan crede că parlamentarii PSD-ALDE vor forța iarăși nota cu o serie de propuneri dubioase, n contextul în care șeful PSD a renunțat pe nepusă masă să prezideze ședința din camera Deputaților, delegându-i atribuțiile vicelui Florin Iordache, fostul ocupant al fotoliului de la Justiției și responsabil cu decalnșarea protestelor anti-OUG13.

„Sesiune extraordinară astăzi la Parlament, pentru ca PSD&ALDE să poată da toate ordonanțele de urgență dorite. Liviu Dragnea a plecat iar la pescuit – sesiunea va fi condusă de Florin Iordache. Data trecută când s-a întâmplat asta, sute de mii de români au fost nevoiți să iasă în stradă să apere justiția”,. a comunicat laconic deputatul USR pe pagina sa de Facebook.

Dragnea a delegat în perioada 8-11 august atribuțiile de președinte a Camerei Deputaților către Florin Iordache, lucru care a stârnit comentarii acide și din partea altor politicieni, care îl acuză pe șeful PSD de lașitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *