Skip to content
Politică

Nicușor Dan, atac fără precedent la adresa lui Gorghiu: „O invit să retragă candidatura domnului Orban”

Nicușor Dan, Preşedintele Uniunii Salvaţi Bucureştiul și candidat la Primăria Capitalei, duminică, într-o postare pe pagina personală de Facebook a răspuns  ofertei lansată de copreşedintele PNL Alina Gorghiu, aceea de a-l susţine pe liberalul Ludovic Orban în alegerile locale.

Mai mult, Nicușor Dan afirmă că PNL şi PSD au o lungă istorie în care au lucrat împreună împotriva intereselor alegătorilor și promite că dacă va câştiga alegerile în Capitală, va pune stop „blatului” între politicienii care au fost la putere, informează Agerpres.ro

„Alina Gorghiu îmi sugerează, într-o emisiune TV, să mă retrag din cursă în favoarea lui Ludovic Orban. Vreau să vă asigur că nu voi accepta să fac jocul niciunuia dintre partidele vechi.

Alina Gorghiu greșește. Sondajele arată că, într-o confruntare directă cu PSD-ul, voi obține cele mai multe voturi, așa încât găsesc că e mai rezonabil ca PNL să-și retragă candidatul, dacă vrea într-adevăr ca PSD să nu câștige.

PNL și PSD au o lungă istorie în care au lucrat împreună împotriva intereselor alegătorilor. Mandatul meu va pune stop acestui blat între politicienii care au fost la putere.

O invit pe Alina Gorghiu să retragă candidatura domnului Orban. Îi invit pe susținătorii PNL să voteze cu mine, fiindcă doar așa vor fi siguri că votul lor este respectat. Iar pe voi, prieteni, vă invit să le spuneți tuturor că Bucureștiul merită o soartă mai bună. Împreună salvăm Bucureștiul!”, a scris Nicusor Dan pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *