Skip to content
Politică

Nicușor Dan atrage atenția: Mitingurile de duminică sunt cruciale!

facebook.com

Liderul USR, Nicușor Dan, vineri seara, pe pagina personală de Facebook, a postat un mesaj prin care își anunță prezența la protestul împotriva amnistiei și a grațierii, care va avea loc, duminică, în București.

„Salut protestele de duminica din orasele Romaniei. Voi participa la protestul din Bucuresti (la fel ca miercuri, fara sa dau declaratii presei si fara sa ies in vreun fel in evidenta).

Mitingurile de duminica sunt cruciale. Este foarte posibil ca guvernul sa vrea sa treaca ordonantele miercuri 25 in sedinta de guvern. Reactia strazii poate sa-i faca sa se razgandeasca, asa cum s-a intamplat cu Rosia Montana”, scrie Nicușor Dan pe pagina personală de Facebook.

4 comentarii la “Nicușor Dan atrage atenția: Mitingurile de duminică sunt cruciale!

  1. Mai sectantule ce crucial gasesti tu in demonstratii de destabilizarea tarii, esti nebun ai diferite metode sa reclami ce nu iti convine. In parlament esti Gica Contra, la Primaria capitalei estei Gica Contra, tu esti intreg la minte ? ALO PARCHETUKL GENERAL SA SE AUTOSESIZEZE PT> ACEST INSTIGATOR SI GASCA LUI SOROISTA.

  2. Neavand nicio miza politica reala, niciun program politic sau ideologie, precum partidele adevarate, dl. Dan si al sau USR au devenit uneltele Serviciilor si ale Presedintelui.
    Daca PSD ve rezista asaltului antidemocratic al celor care vor sa darame rezultatul votului popular, USR se va neantiza iar membrii sai se vor pripasi pe la celelalte formatiuni politice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *