Skip to content
Politică

Nicușor Dan dă CIFRE. Câți tehnocrați vrea USR să pescuiască EXCLUSIV

psnews.ro

Președintele Uniunii Salvați România, Nicușor Dan, dă CIFRE. Citiți, în cele ce urmează, câți tehnocrați vrea USR să pescuiască, în perspectiva alegerilor parlamentare.

Consilierul general a declarat, luni după-amiază, pentru PSnews.ro, că, în afară de ministrul Muncii (Dragoș Pîslaru), partidul pe care îl conduce este în discuții cu încă cinci-șase guvernanți ai lui Dacian Cioloș, pentru ca aceștia să candideze pe listele USR.

CITIȚI ȘI: Surpriză tehnocrată: Un ministru face pași spre Nicușor Dan

După ce a confirmat discuțiile dintre USR și Pîslaru, Dan s-a arătat rezervat în a da alte nume de tehnocrați care ar putea intra în competiție din partea partidului.

„Nu pot să spun asta. Dacă spun ei, e foarte bine, dar, dacă nu, nu. Oricum: pe 20 octombrie, o să publicăm toate listele și o să-i găsiți acolo”, a arătat Nicușor Dan.

La insistențele noastre legate de eventuale discuții cu alți oameni ai lui Cioloș, liderul USR a replicat: „Da, da, da, sigur – suntem în discuții cu mai mulți (5-6)”.

Nu în ultimul rând, chestionat dacă Dacian Cioloș se numără printre potențialii candidați USR, președintele formațiunii politice a replicat: „Nu. Domnul Cioloș a spus de mai multe ori că își duce mandatul până la sfârșit și condiția era să rămână apolitic până atunci”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *