Skip to content
Politică

Nicușor Dan, descindere la o terasă din Herăstrău

Inquam Photos / Octav Ganea

Polițiștii au descins aseară la o terasă din Herăstrău în urma unei sesizări la 122. Primarul general al Capitalei Nicușor Dan a participat și el la acțiunea oamenilor legii, anunță Antena3.

Nicușor Dan a spus astăzi că a vrut să vadă cum se desfășoară lucrurile și dacă regulile sunt respectate.

Am avut o discuție cu Poliția, cu Poliția Locală și cu Jandarmeria și am înțeles că locurile în care măsurile sunt respectate cel mai puține sau sunt încălcate cel mai mult sunt terasele, care seara se transformă în cluburi”, a declarat Nicușor Dan la Digi24, întrebat cum pot fi controlate zonele aglomerate din București pentru a limita răspândirea coronavirusului.

Conform legii, în orașele care au depășit rata de infectare de 3 la mia de locuitori, așa cum este Capitala, restaurantele sunt închise, rămânând deschise doar terasele.

În ultimele câteva săptămâni, autoritățile au dat nenumărate amenzi pentru organizarea de petreceri în București, în ciuda numărului tot mai mare de infecții COVID-19.

Chiar recent, patronii unor terase din Parcul Herăstrău au fost amendați cu 60.000 de lei după ce și-au transformat terasele în cluburi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *