Skip to content
Politică

Nicușor Dan, despre centrul drive-thru din Piața Constituției: În primele 2 ore au fost vaccinate deja 100 de persoane

Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că în primele două ore de la deschiderea centrului drive-thru din Piața Constituției, au fost vaccinate deja 100 de persoane.

În această dimineață a fost deschis centrul de vaccinare anti-COVID-19 din Piața Constituției, primul centru de vaccinare drive-thru din București. Vaccinarea a început la ora 8, iar până acum, în primele 2 ore, au fost vaccinate deja 100 de persoane.

Mă bucur că președintele României, Klaus Iohannis, a răspuns invitației Primăriei Capitalei de a fi prezent la această inaugurare, susținând astfel popularizarea acestei soluții extrem de accesibile pentru vaccinarea bucureștenilor”, a scris Nicușor Dan pe Facebook.

El a făcut apel la bucureșteni să meargă să se vaccineze: ”Îndemn cu această ocazie oamenii să vină să se vaccineze la noul centru de vaccinare: fără programare și direct din mașină”.

Primul centrul de vaccinare drive-thru din București a fost deschis joi dimineață, la ora 8.00 în Piața Constituției. Centrul funcționează zilnic între orele 8.00 și 20.00 și va fi deschis până în luna septembrie. Persoanele care se vor vaccina la acest centru vor primi vaccinul Pfizer.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *