Skip to content
Politică

Nicuşor Dan, despre dosarul de la DNA al lui Ludovic Orban: Este foarte clar că nu mai putem alege…

Preşedintele Uniunii Salvaţi Bucureştiul (USB), Nicuşor Dan, a reacţionat la dosarul pe care DNA i l-a făcut deputatului PNL Ludovic Orban.

În opinia fostului ONG-ist, „avem nevoie de oameni ca noi, oameni din rândurile societăţii, nu din rândul partidelor politice”.

„După ce 5 din cei 7 primari din București aleși în 2012 au ajuns la DNA pentru corupție, astăzi a venit rândul și unuia dintre candidați. Pentru mine este foarte clar că nu mai putem alege la Primărie tot un politician, tot un om de partid. Avem nevoie de oameni ca noi, oameni din rândurile societății, nu din rândul partidelor politice. Este singura soluție ca să oprim risipa și jaful din bugetul Capitalei. A venit timpul să salvăm Bucureștiul de politicieni!” transmite Nicuşor Dan pe Facebook.

1 comentariu la “Nicuşor Dan, despre dosarul de la DNA al lui Ludovic Orban: Este foarte clar că nu mai putem alege…

  1. Gushtere, ia zi bre cum e aia democratie fara politicieni? Politicianul este, pana la urma ales. Tehnocratul, adica ala care nu a demonstrat ca stie, dar stiu altii ca stie, este cel impus. Ai ceva exemple de democratii bazate pe tehnocratie? Dar sa nu imi vii cu Ghana si Burkina Faso ca pe astea le stim cu totii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *