Skip to content
Societate

Nicușor Dan, despre tragedia de la Spitalul Victor Babeș din Capitală. Am sesizat Parchetul, vinovații trebuie identificați și pedepsiți

Inquam Photos/Octav Ganea

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, anunță că a sesizat Parchetul în legătură cu tragedia produsă luni seara la Spitalul Victor Babeș din Capitală, unde, spune el, „au decedat în condiții neclare trei pacienți”.

Vinovații trebuie identificați și pedepsiți”, a afirmat Nicușor Dan, precizând de asemenea că a solicitat colaborarea deplină a personalului acestui spital în cadrul cercetărilor care vor avea loc.

În această seară, din nefericire, au decedat în condiții neclare trei pacienți de la Spitalul Victor Babeș din Capitală. E o tragedie, un moment dramatic în care vieți omenești au fost pierdute. Prezint condoleanțe familiilor care i-au pierdut pe cei dragi astăzi”, a transmis primarul Capitalei, luni seară, într-o postare pe Facebook.

El anunță totodată că a „sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 3 în legătură cu această situație, fiindcă vinovații trebuie identificați și pedepsiți”.

Am solicitat colaborarea deplină a personalului acestui spital în cadrul cercetărilor care vor avea loc”, a mai transmis Nicușor Dan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *