Bucureşti: Două noi expoziţii interactive şi un escape room au fost deschise la Muzeul Copiilor

Sursă foto: Facebook/ Nicușor Dan

Două noi expoziţii interactive şi un escape room au fost deschise la Muzeul Copiilor, a anunţat edilul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

El a scris, duminică, pe Facebook, că a vizitat împreună cu cei mici Muzeul Copiilor şi a precizat că „Misiuni în Safari – Muzeul Copiilor Express” reprezintă o expediţie prin cinci zone tematice. Potrivit primarului general al Capitalei, cu ajutorul unui mijloc de transport care se transformă în telecabină, tren şi submarin, copiii călătoresc prin munţi, păduri, junglă, savană şi deşert.

Nicuşor Dan a punctat că „Pe urmele marilor exploratori – Aventuri cu piraţi” constituie o altă călătorie unde copiii păşesc pe o corabie şi navighează prin tainele mărilor şi oceanelor.

Edilul general al Capitalei a menţionat că prin intermediul escape room „Egiptul Antic”, copiii devin o echipă de arheologi juniori, care au la dispoziţie maximum 30 de minute pentru a găsi cheia care deschide uşa din piramida faraonului. Nicuşor Dan a spus că aventuri în camera tronului, descifrarea hieroglifelor, dar şi o serie de provocări îi vor purta pe micii exploratori într-o vânătoare de indicii în Egiptul Antic.

El a adăugat că mai multe informaţii despre rezervări pot fi accesate pe https://proedus.ro/muzeul-copiilor-2024/.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL