Skip to content
Puterea Știrilor Video

Nicușor Dan evită pactul de neagresiune propus de candidatul PLUS: Le voi răspunde doar organelor de conducere ale Alianței USR-PLUS

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Prezent în studioul ”Puterea Știrilor”, deputatul Nicușor Dan, candidat independent sprijinit de USR pentru Primăria Capitalei, a evitat să ofere un răspuns concret în privința înțelegerii propuse de candidatul PLUS, Vlad Voiculescu. Acesta din urmă i-a cerut să semneze împreună un pact, prin care să se angajeze că nu vor candida independent dacă pierd competiţia internă pentru Primăria Capitalei.

”Strict instituțional, eu sunt un candidat independent susținut de USR. USR este într-o alianță cu PLUS și bineînțeles că mi-aș dori susținerea acestei alianțe, nu doar a USR-ului. Dacă organele de conducere ale acestei alianțe vor veni la mine cu o propunere, voi discuta cu ei. Vlad Voiculescu este candidatul PLUS, nu este organul de conducere al acestui partid.

" "

Deci, în momentul în care organele de conducere ale Alianței USR-PLUS îmi vor propune ceva, le voi răspunde lor. În acest moment, Vlad Voiculescu este doar un candidat. Mi-ar fi plăcut ca el să accepte să vină într-o dezbatere cu mine. Au fost mai multe radiouri și televiziuni care au propus o astfel de dezbatere, dar n-a vrut să vină”, a declarat Nicușor Dan, la ”Puterea Știrilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *