Skip to content
Politică

Nicuşor Dan iar are noroc la bani: donaţii de 100.000 de euro în doar patru zile!

Nicuşor Dan (candidatul USB la Primăria Capitalei) iar are noroc la bani: a primit donaţii de 100.000 de euro în doar patru zile!

Nicușor Dan și Uniunea Salvați Bucureștiul lansează platforma Salvatorii.ro, prin care orice persoana fizică poate face o donație care susține campania pentru câștigarea alegerilor la Primăria Bucureștilor, transmite un comunicat remis, luni, Psnews.ro.

“Avem un răspuns foarte bun din momentul lansării platformei de acum 4 zile, peste 650 de donatori, și ne așteptăm să primim donații de 100 de mii de euro de la cetățeni până la finalul campaniei, de cinci ori mai mult decât am primit în 2012. Sunt mulți bucureșteni care s-au săturat de hoția din administrație și noi le dăm posibilitatea să ne ajute concret în demersul de a curăța administrația de politicieni”, a declarat Nicușor Dan.

Platforma funcționează pe un sistem de plăți securizat și conform cu noua lege a finanțării partidelor, ceea ce a dus la un timp mai mare de dezvoltare. Conform prevederilor noi, orice om care dorește să facă o donație trebuie să trimită și o fotografie a cărții de identitate.

Pentru a simplifica procesul, platforma Salvatorii.ro folosește un sistem foarte simplu și rapid de a completa toate datele și informațiile de care USB are nevoie. În plus, donatorii se pot implica activ și în derularea campaniei, având la dispoziție o listă de misiuni și evenimente la care pot participa.

Oamenii nu pretind absolut nimic în schimbul donației.

“Mesajul nostrum e simplu, donația ta ne ajută să putem salva Bucureștiul. Cu ajutorul tău, șansele noastre de a învinge sistemul controlat de vechile partide cresc pe zi ce trece”, a completat Nicușor Dan.

Platforma poate fi accesata aici: www.salvatorii.ro

Donațiile către partide politice și candidați independenți sunt reglementate de Legea nr. 334/2006, de HG 10/2016 și de alte acte normative emise de Autoritatea Electorală Permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *