Skip to content
Alegeri locale 2020

Nicuşor Dan îi aruncă mănuşa Gabrielei Firea! În ce condiţii vrea o confruntare directă

Inquam Photo/Octav Ganea

Candidatul unic al Dreptei Nicuşor Dan a lansat o provocare primarului general Gabriela Firea şi anume participarea la „trei dezbateri electorale, faţă în faţă, pe teren neutru, în ultima săptămână de campanie”.

El a prezentat şi temele de discuţie care ar vrea să fie dezbătute – „ultimii patru ani din viaţa Capitalei, soluţiile pentru Bucureşti, despre capacitatea fiecăruia dintre noi de a face ce trebuie pentru acest oraş”.

" "

Primarul Gabriela „PSD” Firea fuge de bucureșteni, fuge de bilanțul catastrofal de la primărie, fuge de sigla de…

Publicată de Nicușor Dan pe Joi, 27 august 2020

Primarul Gabriela «PSD» Firea fuge de bucureşteni, fuge de bilanţul catastrofal de la primărie, fuge de sigla de partid. Nu poate fugi însă de alegerile de peste o lună, din 27 septembrie. Alegătorii trebuie să aibă ocazia de a face o comparaţie directă între candidaţii la Primăria Capitalei şi în special între principalii doi candidaţi, conform tuturor sondajelor de opinie”, a scris Nicuşor Dan joi pe Facebook.

El a lansat o provocare edilului general al Capitalei. „Prin urmare, lansez o provocare directă către contracandidata mea Gabriela Firea: 3 dezbateri electorale, faţă în faţă, pe teren neutru, în ultima săptămână de campanie. Vă aştept ca să vorbim despre ceea ce bucureştenii trebuie să ştie, despre ultimii patru ani din viaţa Capitalei, despre soluţiile pentru Bucureşti, despre capacitatea fiecăruia dintre noi de a face ce trebuie pentru acest oraş”, a conchis Nicuşor Dan.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *