Skip to content
Politică

Nicușor Dan îi dă replica lui Predoiu și acuză PNL de jocuri murdare în campanie. De ce nu s-a realizat alianța PNL-USB

" "

Prezent joi seară într-o dezbatere eelectorala di cadrul emisiunii „Sinteza zilei” de la postul Antena3, Nicuosr Dan candidatul USB la Primarie a venit cu acuzatii incendiare catre PNL.

Astfel, Nicusor Dan a exprimat cum au stat lucurile in viziunea sa in privinta aliantei care nu s-a mai realizat intre PNL si USB. De asemenea, Nicusor Dan a acuzat PNL ca au distribuit materiale electorale cu scopul de a-l compromite pe acesta. Este vorba de o serie de flyere care ar fi fost distribuite de PNL, pe care aparea mesajul ca Nicusor Dan a facut o alianta pe ascuns cu Gabriela Firea si ca acesta ar avea interese imobiliare majore in Bucuresti. Nicusor Dan a respins vehement aceste acuzatii:

" "

„Flyerul distribuit de PNL spune ca eu candidez din interese imobiliare si ca am un blat cu Gabriela Firea. In partea de jos conform legii este trecut faptul ca e produs de PNL Bucuresti in 500 000 de exemplare. Acesta este codul pe care AEP l-a atribuit fiecarui partid.  Acum 2 saptamani PNL a lansat aceasta invitatie. Ar fi fost o alianta intre noi si PNL. ”

Întrebat de ce nu s-a mai realizat alianta intre USB si PNL, Dan a exprimat: „Nu ar fi fost o solutie pentru ca exista in Bucuresti o clasa uriasa de oameni care s-a saturat atat de PSD cat si de PNL. Sa saturat de jaful din banii publici. multi dintre acesti oameni s au indreptat spre noi. A face o alianta cu PNL ar fi fost o tradare pt acest electorat care isi pune sperantele intr-o schimbare reala a modului de a face politica in Romania. 

De asemenea, Nicusor Dan a punctat faptul ca in opinia sa, in ciuda faptului ca sondajele de opinie o plaseaza pe Firea pe locul 1 ca mare castigatoare a cursei la Primărie, candidatul USB a declarat că el nu crede ca lupta politica este transata la aceasta oră: „Eu cred ca lucrurile nu sunt jucate. Noi toti vrem sa facem politica pe termen lung si altfel de politica. Daca ni se propune sa castigam primaria la brat cu Piedone refuzam. Vrem sa facem politica pe termen lung si sa nu dezamagim pe acei oameni care spun ca vrem sa scapam de modul acesta de a face politica. Este un gest asumat de respect pentru acesti oameni. Exista un public. Exista un public anticoruptie. Putem sa numim si anti-PSD acest public care spune vrem pe oricine nu PSD. Am preluat pe jumatate ideea dlui Predoiu si am spus haideti impreuna USB si PNL sa agreem o casa internationala de sondaj sa urmarim impreuna acest sondaj si sa iesim impreuna sa spunem: Acestea sunt rezultatele la momentul de fata. Publicul sa voteze in cunostinta de cauza. Aparent au acceptat-o dupa care s-au razgandit si au spus nu mai facem sondajul.”, a declarat Nicusor Dan în emisiunea de la Antena 3, moderată de Mihai Gâdea.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *