Skip to content
Societate

Nicuşor Dan: În această iarnă, în condiţiile în care criza sanitară ne lasă, municipalitatea va organiza un târg de Crăciun în Piaţa Universităţii

Inquam Photos/George Calin

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan, a precizat joi, că municipalitate va organiza un târg de Crăciun în Piaţa Universităţii, dacă situaţia epidemiologică va permite acest lucru.

„În această iarnă, în condiţiile în care criza sanitară ne lasă, Municipalitatea va organiza un târg de Crăciun în Piaţa Universităţii, care nu va costa Municipalitatea nimic. Toate costurile pe care Municipalitatea le plăteşte o să fie recuperate din închirieri. Şi suntem în discuţii pentru închirierea unui operator privat care să organizeze târgul de Crăciun”, a declarat Nicuşor Dan, joi într-o conferinţă de presă.

Edilul general a mai spus că a stat de vorbă cu membrii CGMB în legătură cu posibilitatea reducerii taxelor pentru ocuparea domeniului public, valabilă doar anul acesta.

„Este o propunere pe care am făcut-o consilierilor. Ar fi prima dată când Primăria Capitalei nu ar cheltui, ci ar câştiga din organizarea târgurilor de Crăciun. Numai că suntem în nişte condiţii pandemice care opresc organizatorii privaţi să aibă prezenţă sută la sută pe respectivul teren. Şi atunci am propus ca aceste taxe să fie reduse în condiţiile pandemice de azi şi numai până la sfârşitul acestui an”, a completat Dan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *