Skip to content
București Știri locale

Nicuşor Dan, în război cu parcagii: Din ianuarie şi până acum, circa 1.400 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate persoanelor care oferă contra cost locuri de parcare

Facebook

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a precizat că, din luna ianuarie şi până în prezent, aproximativ 1.400 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate parcagiilor ilegali din Bucureşti.

„Parcagiii ilegali sunt vizaţi constant de acţiunile Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti. Din ianuarie şi până acum, circa 1.400 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate acestor persoane care oferă contra cost locuri de parcare, fără a avea dreptul legal să o facă. Zonele în care s-au derulat şi se derulează cele mai multe acţiuni ale poliţiştilor locali sunt Centrul Istoric, Bulevardul Decebal, Piaţa Unirii, Splaiul Independenţei şi străzile din apropierea spitalelor Polizu, Municipal şi Floreasca”, a scris Nicuşor Dan, marţi pe Facebook.

Edilul general i-a rugat pe şoferi „să nu mai dea bani parcagiilor ilegali şi să nu mai încurajeze astfel această cerşetorie deghizată”. „De asemenea, dacă observaţi prezenţa parcagiilor ilegali, puteţi suna şi informa la numărul de telefon 021.9752”, a mai spus Nicuşor Dan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *