Skip to content
Politică Video

Nicuşor Dan, într-o ipostază mai puţin cunoscută. Cum arată familia lui EXCLUSIV (VIDEO)

Invitatul celei mai recente ediţii a interviurilor PSnews.ro, Nicuşor Dan, se prezintă într-o ipostază mai puţin cunoscută.

Preşedintele şi candidatul Uniunii Salvaţi Bucureştiul (USB) pentru Primăria Capitalei ne-a devăluit cum arată familia lui.

Dan Bucura: Și ultima întrebare la interviul nostru de astăzi, aș fi curios să aflu cum arată familia ui Nicușor Dan. Ceilalți politicieni au obișnuit până acum să scoată inclusiv electoral acest aspect în fața alegătorilor, dumneavoastră ați fost un pic mai discret la capitolul acesta. Poate împărtășim publicului nostru această informație.

Nicușor Dan: Da, da, da…Am o prietenă din anul 2004, am o soră care are un cabinet de psihoterapie, părinții mei sunt pensionari acum, tata a lucrat la combinatul chimic, era muncitor acolo, mama a fost contabilă la REMAT, firma care aduna…așa…și am norocul să mai am o bunică în viață care are 87 de ani și e o persoană foarte interesantă.

Dan Bucura: Și ce părere au domniile lor despre acest demers pe care îl faceți, iată, a doua oară, de a încerca să ajungeți primarul capitalei?

Nicușor Dan: Bine, prietena și sora mea mă apreciază pentru asta, și oarecum și bunica mea, părinții mei mai degrabă consideră demersul asta neserios, adică e o luptă cu morile de vânt cred ei.

Dan Bucura: Vă dorim oricum succes și să faceți o figură frumoasă. Vă mai așteptăm și altă dată în studioul nostru la PSnews.

Nicușor Dan: Vă mulțumesc.

1 comentariu la “Nicuşor Dan, într-o ipostază mai puţin cunoscută. Cum arată familia lui EXCLUSIV (VIDEO)

  1. cum a zis? „noi nu o facem pentru bani, ci pentru binele comun ” ??? sa fim seriosi. o fi el bun la matematica, dar calculele in viata politica se fac cu totul altfel. ceea ce spune arata in cel mai bun caz pentru el visarea in care traieste dar „sponsorizat” fiind de reteaua soros stim de fapt intentiile. care intentii sunt parsive, subtile si orientate pe termen lung. prin metoda pasilor mici si siguri. numai ca noi nu avem nevoie de ideile importate din occidentul bogat financiar dar uscat moral si sufleteste. spune ca are o prietena. la anii astia are doar „o prietena” ? sau e prietena de acoperire ca in cazul lui cernea ? treaba lui, dar eu zic sa se trezeasca si sa aiba grija de ceea ce promoveaza el de fapt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *