Skip to content
Politică

Nicuşor Dan, întrebat care sunt punctele tari pentru care ar trebui ca bucureştenii să-l voteze pe el şi nu pe Gabriela Firea: Avem un primar care a băgat Primăria în faliment şi unul care a scos-o

psnews.ro

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a vorbit, marţi seară, despre punctele tari pentru care ar trebui ca bucureştenii să-l voteze pe el şi nu pe Gabriela Firea. Dan afirmă că are ”o viziune sistematică” în principalele probleme.

Nicuşor Dan, care răspunde, marţi seară, la întrebări care i se pun într-un live pe Facebook, a fost chestionat despre punctele tari pentru care ar trebui ca bucureştenii să-l voteze pe el şi nu pe Gabriela Firea.

”Avem un primar care a băgat Primăria în faliment şi unul care a scos-o”, a afirmat Nicuşor Dan.

Acesta a precizat că el are ”o viziune sistematică despre ce este de făcut pe principalele probleme – trafic, termoficare”.

”De asemenea, o diferenţă uriaşă pe urbanism, unde autoritatea publică nu a contat în mandatul trecut, ca să nu spun că a fost complice”, a mai adăugat Nicuşor Dan.

Primarul general a explicat în repetate rânduri că-şi doreşte un nou mandat de primar, întrucât proiectele începute nu pot fi finalizate în doarb 4 ani.

Recent, liderul PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat că Gabriela Firea va fi candidatul partidului pentru Primăria Capitalei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *