Skip to content
Politică

Nicuşor Dan: Municipiul Bucureşti va avea în 2 ani o hartă geospaţială

Facebook/ Nicuşor Dan
" "

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că Bucureştiul va avea, în doi ani, o hartă geospaţială care va cuprinde atât clădirile, arterele, mobilierul urban, cât şi partea subterană, adică toate reţelele.

Vom colabora, de asemenea, cu ANCPI şi vom găsi fonduri pentru a pune ordine în actele de proprietate ale tuturor imobilelor din Capitală„, susţine Dan.

" "
" "

Municipiul Bucureşti va avea în 2 ani o hartă geospaţială. Pe de o parte, supraterană, cuprinzând clădirile şi arterele, mobilierul urban, etc. Pe de altă parte, subterană, cuprinzând toate reţelele„, a scris Nicuşor Dan pe Facebook, vineri.

El a menţionat că a discutat despre acest proiect la întâlnirea de lucru pe care a avut-o cu directorul general al ANCPI, Laurenţiu Alexandru Blaga.

„Pe partea de proprietate, realizarea cadastrului general al oraşului este o prioritate. Vom colabora, de asemenea, cu ANCPI şi vom găsi fonduri pentru a pune ordine în actele de proprietate ale tuturor imobilelor din Capitală.

Va fi o colaborare de lungă durată, astfel încât să oprim abuzurile şi să punem Bucureştiul pe traiectoria corectă şi în acest domeniu„, a completat primarul general al Bucureştiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *