Skip to content
Politică

Nicușor Dan răspunde acuzelor aduse de Marian Munteanu că ar fi plătit de Soros

Candidatul la Primarie al USB, Nicusor Dan, a fost, marți seară, invitatul jurnalistului Silviu Manastire la B1 TV. Nicusor Dan a adus mai multe acuzatii primar general interimar al cpitalei, Razvan Sava, ca a continuat politica lui Sorin Oprescu de a acorda autorizatii pentru defrisari in Bucuresti.

„Consilierii sunt mai mult de forma. Ei primesc pe telefon ce trebuie sa voteze si asta e…nu au habar de ce se intampla acolo”, a declarat Nicusor Dan.

Acesta a respins toate acuzatiile ca ar avea vreo legatura cu serviciile secrete si a explicat de unde are banii pentru campania electorala si cum i-a investit.

„Asociatia Salvati Bucurestiul” are peste 300 de procese pe rol. Majoritatea sunt impotriva Primariei, dar avem si procese in care ii sustinem, unde ei apara interesul Bucurestiului.”, a punctat candidatul USB la Primărie.

Referitor la acuzele lui Marian Munteanu ca ar fi platit de Soros, Nicușor Dan a punctat: „Am fost platit de Fundatia Soros in anii ’90, am primit vreo 300 de dolari ca sa merg la o conferinta de matematica, deorece Fundatia Soros acorda astfel de burse. La Asociatie, am primit de la SINTRAS 5 mii de dolari ca sa alcatuim un manual de bune practici in administratie.”, a explicat acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *