Skip to content
Politică

Nicușor Dan reacționează la anunțul lui Orban: Este un gest de mare responsabilitate politică

Facebook/Nicusor Dan
" "

Nicușor Dan îi mulțumește lui Ludovic Orban pentru susținerea candidaturii la Primăria București, arătând într-un comunicat de presă că ”este un gest de mare responsabilitate politică”. Nicușor Dan mai spune că această susținere face ca posibilitatea unui candidat unic al Opoziției împotriva administrației Firea – PSD să fie ”foarte aproape de a fi realizată”.

În același comunicat, Nicușor Dan transmite un mesaj menit să liniștească mediul de business, arătând că va fi ”un partener de bază” pentru acesta. ”Orașul are nevoie de dezvoltare, iar sectorul privat este motorul dezvoltării. Vom simplifica interacțiunea cu autoritatea, vom emite toate autorizațiile în termenul legal”, scrie Nicușor Dan în comunicatul citat, potrivit g4media.ro.

" "
" "

Comunicatul integral al lui Nicușor Dan:

Mulțumesc președintelui PNL, Ludovic Orban, pentru susținerea candidaturii mele la Primăria Capitalei. Este un gest de mare responsabilitate politică, în condițiile în care PNL-ul are în interiorul său persoane foarte competente pentru această poziție.

Prin acest gest de responsabilitate, dorința bucureștenilor de a avea un candidat unic al Opoziției împotriva administrației Firea – PSD este foarte aproape de a fi realizată.

Vreau să asigur mediul de afaceri că va avea în mine un partener de bază. Orașul are nevoie de dezvoltare, iar sectorul privat este motorul dezvoltării. Vom simplifica interacțiunea cu autoritatea, vom emite toate autorizațiile în termenul legal. Vom fi o interfață între mediul de afaceri local și sistemul local de învățământ. Vom avea o politică corectă și predictibilă de achiziții publice. Vom ajuta financiar și logistic start-up-urile în tehnologie, industrii creative și cercetare. Vom construi, în parteneriat public-privat, centre de conferințe care să pună Bucureștiul pe harta globală de business.

Cu scuze pentru reprezentanții media, nu voi da alte declarații pe acest subiect până după momentul unei discuții aplicate cu Ludovic Orban.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *