Skip to content
Politică

Nicușor Dan reacționează la ultima mutare din PNL: Domnul Orban este un… EXCLUSIV

Candidatul independent la Primăria Generală a Capitalei, Nicușor Dan, consideră că mutarea Partidului Național Liberal de astăzi, de a-l susține pe Ludovic Orban în cursa pentru Primăria Capitalei, îl locul europarlamentarului Cristian Bușoi, nu este una care să îi afecteze propria campanie.

Astfel, întrebat în ce măsură va afecta această mutare a PNL-ului lupta electorală pentru Primăria Generala a Capitalei, Nicușor Dan a răspuns în exclusivitate pentru PSnews.ro că niciun candidat din partea Partidului Național Liberal nu are șanse la fotoliul de primar din cauza faptului că „PNL nu poate să se îndepărteze de ce văd oamenii că a fost guvernarea Bucureștiului, administrația Bucureștiului în toți anii aceștia, la care PNL a fost complice”.

Nu cred (că afectează dinamica luptei electorale, n.r.). Domnul Orban este un vechi membru PNL, a fost viceprimar în 2004. Nu l-am auzit nici atunci în calitate de viceprimar, nici ulterior să se pronunțe pe tot ce a însemnat jaful și haosul din administrația publică din București.

Oricine ar veni din partea PNL nu poate să se îndepărteze de ce văd oamenii că a fost guvenarea Bucureștiului, administrația Bucureștiului în toți anii aceștia, la care PNL a fost complice”, a declarat candidatul independent la Primăria Generală a Capitalei, Nicușor Dan.

Citește și: Ludovic Orban, eternul învins din PNL. Cum a pierdut bătălii politice importante / EXCLUSIV

 

1 comentariu la “Nicușor Dan reacționează la ultima mutare din PNL: Domnul Orban este un… EXCLUSIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *