Skip to content
Puterea Știrilor Video

Nicușor Dan recunoaște că programul său pentru Primăria Capitalei nu este original: Problemele Bucureștiului sunt arhicunoscute

psnews.ro
" "

Invitat la ”Puterea Știrilor”, deputatul Nicușor Dan, candidat independent sprijinit de USR pentru Primăria Capitalei, a reacționat la afirmațiile liberalului Ciprian Ciucu, potrivit cărora programul său electoral este aproape identic cu cel propus de Vlad Voiculescu (PLUS). Nicușor Dan i-a dat dreptate lui Ciucu, precizând că „programele pentru București sunt foarte asemănătoare pentru că ”problemele sunt arhicunoscute”.

Aceasta a mai adăugat că în campania din 2016, programul său, al Gabrielei Firea și al lui Cătălin Predoiu erau „95% identice”.

„Programele pentru București sunt foarte asemănătoare pentru că problemele sunt arhicunoscute. Trebuie să rezolvăm problema traficului, a încălzirii centralizate, a poluării, a deficitului financiar și soluțiile sunt standard (…) În campania din 2016, programul meu, al Gabrielei Firea și al lui Cătălin Predoiu erau 95% identice.

Acolo unde se va face diferența va fi la nivel de detaliu, cine reușește să fie mai explicit în ceea ce privește costurile, intervalele de timp în care lucrurile astea se rezolvă. La nivel de principiu toate programele sunt identice”, a declarat Nicușor Dan, la Puterea Știrilor.

Amintim că, invitat la ”Puterea Știrilor”, președintele PNL Sector 6 Ciprian Ciucu, de asemenea candidat intern pentru Primăria Capitalei, a declarat că, față de ceilalți competitori ai săi, Nicușor Dan, Vlad Voiculescu și Gabriela Firea, el este singurul care candidează cu un program electoral realist, bazat pe trei priorități.

”Nicușor Dan a cerut sprijinul tuturor partidelor ca să fie candidat unic pentru Primăria Capitalei. Și Vlad Voiculescu a făcut același lucru. Eu, dacă voi fi candidatul PNL, mă voi adresa inclusiv electoratului USR și, la rândul meu, voi cere sprijinul lor. În ceea ce privește programul electoral al celor doi, ambele programe sunt foarte apropiate între ele, adică nu faci mare diferență de viziune între unii și ceilalți. Diferența pe care o voi aduce eu în curând, și o să se vadă, este inclusiv capacitatea de a prioritiza și a fi realist. Pentru că în programele celor doi, precum și în programul Gabrielei Firea, este o listă întreagă de dorințe și de cumpărături, un shopping list. Dacă ar fi să le bugetezi pe toate la nivelul real ți-ar trebui bugetul Bucureștiului pe 50 de ani, poate chiar mai mult. Și nu exagerez! Și niciunul dintre ei nu a venit cu bugete”, a spus Ciprian Ciucu.

DETALII AICI: Ciprian Ciucu (PNL) ironizează programele contracandidaților săi la Primăria Capitalei: Sunt doar liste de cumpărături pentru care ți-ar trebui bugetul Bucureștiului pe 50 de ani

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *