Skip to content
Politică

Nicușor Dan, revoltat: „PSD corupe tot ceea ce atinge!”

puterea.ro
" "

Fostul candidat al Uniunii Salvați Bucureștiul la Primăria Capitalei, Nicușor Dan a declarat, marți, pe pagina personală de Facebook că noul dosar în care este cercetat fostul premier PSD Victor Ponta ”demonstrează cu probe că locurile în Parlament sunt  vândute de vechile partide pe bani sau servicii”.

CITIȚI ȘI UPDATE Ponta, sub control judiciar pentru trafic de influență

" "
" "

Mai mult, președintele Uniunii Salvați România a lansat și un atac dur la adresa social-democraților despre care afirmă că ”reușesc să corupă tot ce ating”.

„Noul dosar în care este cercetat fostul premier PSD Victor Ponta demonstrează cu probe ceea ce ştiam toţi, că locurile în Parlament sunt practic vândute de vechile partide pe bani sau servicii. Ponta a vrut să se afişeze cu Tony Blair pentru a crea alegătorilor percepţia că e un fel de Blair. Şi l-a recompensat pe omul de afaceri care a plătit vizita lui fostului premier britanic cu un loc în Parlament.
Această practică prin care locurile în Parlament sunt tranzacţionate de vechii politicieni şi care, până azi, a rămas nesancţionată, a dus la scăderea calităţii Parlamentului şi la creşterea neîncrederii cetăţenilor într-o instituţie fundamentală pentru democraţie. Dar vechii politicieni nu au responsabilitatea consecinţelor faptelor lor asupra societăţii. Piară lumea, puterea lor e mai importantă!
USR va propune alegătorilor oameni care corespund criteriilor severe de integritate şi care au în spate o carieră profesională. Cum să faci politică în interesul public dacă nu ai o profesie pe care să fi făcut-o cu dedicare şi competenţă?
Ceea ce este remarcabil în acest caz deschis de DNA este faptul că Victor Ponta a reuşit performanţa să-l implice pe Tony Blair într-un dosar de corupţie. PSD corupe tot ceea ce atinge„, a scris Nicușor Dan pe pagina personală de Facebook.

1 comentariu la “Nicușor Dan, revoltat: „PSD corupe tot ceea ce atinge!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *