Skip to content
Politică

Nicușor Dan, ”săpat” chiar de Barna și de Cioloș la locale. Silviu Mănăstire: Vor dictatură și control total pe viitorul partid PLUSR

Jurnalistul Silviu Mănăstire comentează cel mai recent scandal din cadrul Alianței USR-PLUS – mai exact schimbul de replici acide între Ana Ciceală, propunerea de candidat la Primăria Sectorului 3, și Dan Barna -, considerând că intenția celor doi lideri ai alianței, Dan Barna și Dacian Cioloș, este să controleze total ”viitorul partid PLUSR” și să-l împingă pe Cioloș spre prezidențialele din 2024.

”Ana Ciceală, consilier general USR la Capitală, o prezență de altfel decentă, descoperă cu uimire cenzura și jocurile subterane pe care Barna, Voiculescu și Dacian Cioloș le fac pentru alegerile locale din București.

Adevarul este unul simplu și doar câțiva curajoși, dați afara apoi din USR, l-au spus: Barna și Cioloș nu vor ca Nicușor Dan să câștige alegerile, și nicio altă figură apropiată de acesta să câștige vreun sector.

Barna și Cioloș vor dictatura și control total pe viitorul partid PLUSR, scopul fiind acela ca in 2024 Cioloș sa fie candidatul la prezindențiale. Nu Nicușor Dan sau un liberal”, scrie Silviu Mănăstire pe pagina de Facebook a emisiunii ”Dosar de politician”.

Ana Ciceală a afirmat că replicile sale către Barna au fost șterse de pe grupul de Facebook al USR.

“Răspunsul meu (la acuzațiile lui Barna- n.red) a fost șters definitiv și nu a fost acceptat pe grupul respectiv, deși acolo a fost formulată acuzația. Mărturisesc că doar PSD, Gabriela Firea și Aurelian Bădulescu mi-au mai făcut așa ceva. Doar în ședințele CGMB mi-a fost tăiat microfonul și nu mi s-a dat drept la replică. Nu mă așteptăm să se întâmple și în USR”, a susținut Ciceală.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *