Skip to content
Politică

Nicușor Dan, susținut de PNL la Primăria Capitalei. Reacția lui Ludovic Orban

mandri.ro

Partidul Național Liberal (PNL) îl va susține pe Nicușor Dan în cursa pentru Primăria Generală a Capitalei. Anunțul urmează să fie făcut chiar de președintele PNL, Ludovic Orban, într-o conferință de presă ce va avea loc, joi, la ora 12, informează surse politice.

Contactat de PSnews.ro, Ludovic Orban a confirmat că va avea loc o conferință de presă astăzi, însă nu a dorit să ofere prea multe detalii.

„Nu pot să confirm, dar nici nu pot să infirm. Însă, este adevărat, voi avea astăzi o conferință de presă la ora 12”, a declarat Ludovic Orban pentru PSNEWS.RO

Amintim că Nicușor Dan a fost votat de USR București, prin două referendumuri interne organizate anul trecut, drept candidatul partidului pentru Primăria generală.

Înțelegerea dintre Nicușor Dan și PNL vine la finalul mai multor luni de discuții și după eșuarea negocierilor dintre USR și PLUS privind stabilirea unui candidat comun. Cele două formațiuni nu au reușit să ajungă la un consens asupra modalității prin care să fie ale candidatul comun dintre Nicușor Dan și Vlad Voiculescu – alegeri primare, varianta propusă de Voiculescu, sau sondaje, variante pentru care a insistat Dan.

Președintele PLUS, Dacian Cioloș, le-a dat marți un ultimatul candidaților USR și PLUS la Primăria București să găsească o soluție pentru a decide candidatul alianței până la finalul săptămânii.

„Dacă Nicușor Dan și Vlad Voiculescu nu găsesc soluția până la sfârșitul săptămânii, atunci săptămâna viitoare vom decide în birourile politice ale USR și PLUS”, a anunțat Cioloș la Digi 24.

Reamintim că Nicușor Dan și Vlad Voiculescu au opinii diferite despre modul în care ar trebui desemnat candidatul Alianței USR PLUS la Primăria București: primul vrea sondaj, al doilea vrea alegeri interne.

" "

1 comentariu la “Nicușor Dan, susținut de PNL la Primăria Capitalei. Reacția lui Ludovic Orban

  1. SUCCES NICUSOR DAN VIITOR PRIMAR GENERAL DOAMNE AJITA UN OM CORECT CINSTIT HARNIC RESPECTOS ÜRICEPUT EXACT CE ARE PRIMARIA BUCURESTII NEVOIE INCA O DATA RESPECT SUCCES DNLE DAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *