Skip to content
Cultura

Nicuşor Dan: Teatrul Metropolis nu se închide! Ce se închide, însă, e robinetul risipei

Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a dezminţit o ştire falsă apărută în mass-media şi anume faptul că Teatrul Metropolis s-ar închide. „Ce se închide, însă, e robinetul risipei. Sunt în această perioadă controale şi evaluări la teatrele bucureştene din subordinea PMB, inclusiv evaluări ale conducerilor”, a adăugat edilul.

Dezmint categoric o ştire falsă care circulă de ieri pe Internet: Teatrul Metropolis NU se închide! Ce se închide, însă, e robinetul risipei. Sunt în această perioadă controale şi evaluări la teatrele bucureştene din subordinea PMB, inclusiv evaluări ale conducerilor. O chestiune adiacentă: e regretabil că trei dintre directorii de teatru care de-a lungul vremii au incriminat lipsa de transparenţă în evaluarea managementului nu şi-au dat acordul ca evaluările să fie publice, în format online”, a scris Nicuşor Dan, sâmbătă pe Facebook, potrivit news.ro.

El a mai spus că rămâne un susţinător al culturii româneşti şi trebuie să combată ştirile false.

Am fost şi rămân susţinător al culturii, dar, în acelaşi timp, nu voi renunţa la ideea de a pune în ordine teatrele, chiar dacă asta nemulţumeşte. Aş fi preferat să nu vorbesc încă despre acest subiect, fiindcă evaluările la teatre sunt în desfăşurare, dar ştirile false trebuie combătute. Voi da mai multe detalii după încheierea evaluărilor”, a completat edilul general.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *