Skip to content
București Știri locale

Nicuşor Dan: Vom face eforturi suplimentare pentru ca toţi cei care folosesc transportul public în Capitală să fie în siguranţă

Inquam Photos/Octav Ganea

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, afirmă că a făcut o vizită la Societatea de Transport Bucureşti, unde s-au analizat măsurile de protejarea a călătorilor, în contextul pandemiei, fiind discuţii despre numărul mediu de călători pe linii şi pe ore, dezinfecţia în mijloacele de transport în comun, purtarea măştii.

Am convenit aplicarea unui chestionar pentru şoferi şi vatmani, în urma căruia vom obţine o imagine mai exactă a situaţiei din teren şi care ne va ajuta să luăm decizii informate. Vom face eforturi suplimentare pentru ca toţi cei care folosesc transportul public în Capitală să fie în siguranţă„, spune Nicuşor Dan.

Am fost azi la sediul Societăţii de Transport Bucureşti, unde am analizat în special măsurile de protejare a călătorilor în contextul actualei epidemii COVID-19. Am discutat despre numărul mediu de călători pe linii şi pe ore, despre dezinfecţia în mijloacele de transport în comun, despre purtarea măştii în interiorul acestora. Am convenit aplicarea unui chestionar pentru şoferi şi vatmani, în urma căruia vom obţine o imagine mai exactă a situaţiei din teren şi care ne va ajuta să luăm decizii informate„, a scris Nicuşor Dan, pe Facebook, vineri seară.

El a adăugat că se vor lua măsuri pentru ca transportul public să ofere siguranţă. „Vom face eforturi suplimentare pentru ca toţi cei care folosesc transportul public în Capitală să fie în siguranţă. Sănătatea bucureştenilor este prioritatea noastră în săptămânile care urmează„, a afirmat el, potrivit News.ro. Transportul în comun a fost enumerat de autorităţile între locurile cu transmitere accentuată a noului coronavirus.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *