Nikki Haley ar putea să fie nominalizată pentru funcția de vicepreședinte de echipa lui Donald Trump

Sursa foto: Twitter

Fosta candidată republicană în primarele pentru preşedinţia SUA, Nikki Haley, este luată în considerare în mod activ de echipa de campanie a lui Donald Trump pentru a fi partenera sa la Casa Albă ca vicepreşedinte, a relatat sâmbătă site-ul de ştiri Axios, care citează două surse.

Purtătorii de cuvânt ai lui Trump şi Haley au refuzat să comenteze informaţia portalului politic american

Haley, fostă guvernatoare a Carolinei de Sud şi fostă ambasadoare a SUA la Naţiunile Unite, a pus capăt, în martie, candidaturii sale împotriva lui Trump în cadrul alegerilor primare republicane. Ea a rămas o bună bucată de vreme singura contracandidată, în condiţiile în care toţi ceilalţi competitori se retrăseseră deja, şi, deşi era clar că şansele îi sunt diminuate, a continuat să îl critice pe fostul preşedinte.

Când a renunţat la cursa electorală, ea a evitat să-şi exprime sprijinul pentru Trump – care i-a denigrat în mod repetat candidatura.

Ce ar câștiga Trump dacă ar alege-o pe Nikki Haley ca vicepreședinte

Relaţia dintre cei doi rivali republicani rămâne rece, dar Trump ar putea să o aleagă, totuşi, pe Haley, dacă va fi convins că ea l-ar ajuta să câştige preşedinţia şi să strângă mai mulţi bani de la donatori, scrie Axios.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: