PSnews

Ultima Oră

Ninsori ca în plină iarnă, în aprilie! 10 localități, fără curent electric

reporterNTV.ro

Ninsori ca în plină iarnă, în aprilie!

Astfel, ANM a prelungit codurile de vreme rea până vineri, iar aproape toată ţara rămâne în zodia frigului şi a ninsorilor.

Citiți și Se întoarce iarna? AVERTIZAREA meteorologilor

Mai mult, în judetul Gorj ninge fără oprire încă de marţi seara, iar drumurile sunt acoperite cu zapadă.

Şi în pasul Tihuţa sunt probleme. Vântul bate cu putere și circulația este îngreunată de viscol. Toate mașinile de tonaj mare care nu sunt dotate corespunzător circulației în condiții de iarnă sunt oprite la baza muntelui,  informează B1 TV

Iar în munţii Bucegi, viscolul a făcut prăpăd. Mai mulţi copaci au fost doborâţi de vânt şi a fost nevoie de intervenția celor de la Salvamont pentru curăţarea traseelor.

Şi în judeţul Sibiu e vreme de iarnă. Accesul turiștilor în zona Bâlea Lac a fost blocat, din cauza rafalelor puternice de vânt. Pe perioada iernii, cand DN 7C este închis, telecabina este singura cale de acces de la Bâlea Cascadă la Bâlea Lac.

Circulaţia feroviară a fost blocată mai multe ore între stațiile Timișul de Sus și Predeal, din cauza prăbușirii unui copac pe ambele fire ale liniei de contact. 12 trenuri de călători au fost blocate în gările Predeal și Brașov.

Şi în judeţul Hunedoara, traficul feroviar a afost blocat din cauza unor copaci căzuţi peste şine. Călătorii au aşteptat ore bune pâna când garniturile au putut reporni.

Vremea rea a lăsat oamenii fără curent electric în 10 localități din județele Alba Iulia, Mureş, Gorj, Olt, MeHedinţi şi Teleorman. Peste 1.500 de familii au rămas în beznă.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi