Skip to content
Politică

Niţu la DNA. Urmează Iohannis şi Băsescu? Previziunile lui Radu Tudor

Jurnalistul Radu Tudor a făcut o analiză a ultimelor evenimente de pe scena politică din România.

Astfel, Radu Tudor consideră punerea sub urmărire penala a fostului procuror general Tiberiu Nițu drept o „execuție publică”, el catalogând acuzațiile care i se aduc magistratului ca fiind „penibile”. Și asta în condițiile în care Traian Băsescu, Emil Boc „si alti lideri ai fostului regim au imunitate suspecta in fata legii, desi sunt enorm de multe date concrete despre coruptia lor”.

Urmează Iohannis? Intr-un context foarte complicat din punct de vedere politic si judiciar, pe fondul reasezarii centrelor de putere dupa obsedantul deceniu Basescu, asistam la o executie publica.

Procurorul general Tiberiu Nitu este urmarit penal de subordonatii sai din DNA pentru exces de girofar. O acuzatie penibila, ce duce in derizoriu campania anticoruptie.

Pe fondul acestui dosar kafkian, Basescu, Boc si alti lideri ai fostului regim au imunitate suspecta in fata legii, desi sunt enorm de multe date concrete despre coruptia lor.

In luna ianuarie difuzam in exclusivitate informatia ca Basescu are 7 dosare cu 10 acuzatii grave la Parchetul General. Mi s-a spus direct ca lucrurile nu vor ramane asa, sa nu-mi fac iluzii ca Basescu va fi urmarit penal si trimis in judecata. Am zis ca ar fi prea gogonata sa fie protejat si acum.

Dupa o luna, procurorul general este executat pentru un motiv gretos in raport cu mafiile patronate de Basescu si Boc.

Basescu e inca la putere, are coloane, merge pe contrasens, santajeaza cu documente si informatii secrete pe cei ce conduc institutiile de forta. Oamenii lui, dupa cum a spus. Nu ai tarii, ai lui.

Sa nu va mire ca tot Basescu si gasca lui stapinesc tara.

Cand o sa-i faca dosar penal si lui Klaus Iohannis, probabil va fi prea tarziu sa se mai trezeasca cineva.

Ghinion”, a scris Radu Tudor pe blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *