A treia opţiune la alegerile prezidenţiale din SUA? ”No Labels”, organizația care-i dă fiori echipei lui Joe Biden

Sursa foto: X

O mişcare politică americană şi-a anunţat vineri intenţia de a prezenta un candidat independent, care, potrivit democraţilor, ar putea să împartă baza de alegători la alegerile prezidenţiale din noiembrie, în care Joe Biden ar urma să se confrunte cu republicanul Donald Trump, informează AFP.

O organizaţie de centru numită „No Labels” („Fără etichete”), care se descrie drept „o mişcare naţională a americanilor de bun simţ”, a declarat că va începe un proces de selecţie pentru candidatul său săptămâna viitoare.

„No Labels” nu a comunicat încă numele niciunui potenţial candidat, iar presa americană a informat că mai mulţi politicieni, care aveau legături cu mişcarea, deja au renunţat să candideze.

Însă democraţii şi-au exprimat în secret teama că „No Labels” îi va îndepărta pe alegătorii indecişi de candidatul lor, Joe Biden, ceea ce ar putea aduce beneficii rivalului Donald Trump.

„Chiar dacă ne-am întâlnit virtual, emoţia şi dorinţa lor de a aduce împreună această naţiune divizată a traversat ecranul”, a declarat Mike Rawlings, lider al „No Labels”, într-o declaraţie publicată în urma întâlnirii cu membrii organizaţiei.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: