Skip to content
Politică

Noaptea minții: două instanțe publică o parolă pe Internet, dar obligă la NEdivulgarea ei

wallsdesk.com

Citiți, în cele ce urmează, despre un moment de noaptea minții în justiție: două instanțe publică o parolă pe Internet, dar obligă la NEdivulgarea ei.

Vorbim despre Judecătoria Oradea și Tribunalul Bihor. Partea amuzantă este că informațiile sunt cât se poate de publice, disponibile pe binecunoscutul site portal.just.ro: AICI, AICI și AICI. Pentru orice eventualitate, vă prezentăm capturile de ecran:

parola-1

parola-2

parola-3

Înfiinţată în octombrie 2006, BELLA INTERNATIONAL SRL Oradea (CUI: 19078540) este deţinută integral şi administrată de turcul Mevlut DIREYBATOGULLARI (38 de ani) şi se prezenta la un moment dat drept “o companie de legume-fructe cu sediul în Oradea şi depozite în Oradea şi Satu Mare, care importă legume-fructe din Europa şi Turcia, pe care le distribuim clienţilor noştri în toatp România, prin propria reţea de distribuţie, formată dintr-un modern parc auto de autoutilitare”, scrie portalul Supervizor.ro, specializat în articole despre insolvențe, falimente, evaziuni și alte țepe.

Cifra de afaceri a urcat foarte rapid, dar evoluţia indicatorilor economici a devenit „interesantă” de prin 2012, când datoriile şi creanţele au crescut foarte mult, în condiţiile în care cifra de afaceri a scăzut. Astfel, la finalul lui 2013 – an încheiat cu profit net de 11.101 lei, la o cifră de afaceri de 55 milioane lei -, datoriile totalizau 67.127.370 lei, creanţele – 61.023.443 lei, în casă şi conturi exista suma de 585.847 lei, iar stocurile erau evaluate la numai 678.276 lei.

Această afacere a turcului DIREYBATOGULLARI a devenit „atractivă” şi pentru procurori, care pe la mijlocul lunii iunie 2014 au vizitat firma, au solicitat şi au obţinut arestarea preventivă a afaceristului, acuzaţiile la adresa lui şi a unor colaboratori fiind de evaziune fiscală, prejudiciul “la prima strigare” fiind de 2,5 milioane euro.

Citiți AICI cum s-a ajuns la citarea cu bucluc de la care am pornit articolul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *