Skip to content
București

Noaptea minții: viceprimarul Bădulescu a comparat aplicațiile taxi cu DROGURILE

europafm.ro

Citiți în cele ce urmează despre un caz de noaptea minții: Aurelian Bădulescu – viceprimar general din partea PSD – a comparat aplicațiile taxi cu DROGURILE.

CITIȚI ȘI: Firea, anunț de ULTIMĂ ORĂ: noi reguli DRASTICE pentru taximetriști

S-a întâmplat în ședința de marți a Consiliului General al Municipiului București (CGMB), când Bădulescu a fost întrebat de către consilierul Roxana Wring (președintele USR București) dacă mai poate utiliza aplicații precum Star Taxi și Clever Taxi după noile reglementări votate în aceeași zi de către CGMB, la inițiativa primarului Gabriela Firea.

„Puteți apela la orice serviciu doriți. Întrebarea este dacă pot sau nu să mă droghez în continuare. Este opțiunea dumneavoastră”, a afirmat Aurelian Bădulescu, citat de Hotnews.

Reamintim ca majoritatea PSD a votat in sedinta de marti a Consiliului General al Municipiului Bucuresti noi reglementari care ar putea afecta Uber si Taxify, Clever Taxi si Star Taxi. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a propus un proiect, votat ulterior, pentru modificarea regulamentului de taximetrie din Bucuresti astfel incat pe teritoriul municipiului Bucuresti  serviciile de dispecerat sa devina obligatorii  pentru toate taxiurile transportatorilor autorizati de Autoritatea de Autorizare a Primariei Municipiului Bucuresti. Aceasta prevedere va afecta Clever si Star Taxi, posibil si  Uber si Taxify, care nu sunt dispecerizate.

Badulescu este avocatul lui Gigi Becali, un apropiat al cuplului Pandele – Firea, potrivit Libertatea. In 2008, Badulescu a fost ales consilier general pe listele Partidului Noua Generație (PNG), înființat de către Becali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *