Skip to content
Politică

Noi AMĂNUNTE din dosarul Shanghai. Poza cu Emil Boc și doi mafioți chinezi FOTO

libertatea.ro

Un fost premier apare într-o ipostază șocantă, încadrat de două personaje-cheie din dosarul Shanghai. Totodată, noi amănunte ies la iveală în privința traficului sexual cu minore pe care chinezii îl realizau.

Mai precis, în poză se poate observa cum Emil Boc era încadrat de două persoane implicate în dosarul Shanghai, Wang Yan (Alexandru Ioan) și Zhang Jian Jun (Mihai). Fotografia este realizată în anul 2011, când Emil Boc în calitate de prim-ministru a inaugurat China Town, afacerea chinezilor din dosarul de proxenetism, conform B1.ro.

Mai mult decât atât, martori au explicat motivepele pentru care autoritățile au încetat învestigarea faptelor: capi ai poliției se aflau, de fapt, în complicitate cu cei doi bărbați din poza cu Emil Boc. Datele din dosarul public aflat la Tribunalul București arată cum liderii mafioți ar fi triemis contracte imobiliare falsificate în China: ”Mihai trimitea în China contracte de case din România și acolo se întocmea un document similar fals pe numele unui cetățean chinez. După aceea, contractul contrafăcut era retrimis lui Mihai care mergea la Cazinoul MGM, Palace. În momentul în care vreunul dintre cetățenii chinezi care jucau acolo aveau nevoie de bani le dădea contractul spre a fi folosit sub formă de gaj pentru suma de bani pe care o împrumutau de la cămătarii chinezi”, arată datele din dosar.

Protecția mafioților ar fi fost asigurată atât de persoane influente în statul român, cât și de oficiali chinezi.

Citiți mai multe AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *