Skip to content
Politică

Noi atacuri fără precedent la adresa echipei de colaboratori ai lui Iohannis: ”Făcea trafic de influență și îl pui consilier?”

Echipa de consilieri ai noului Președinte al României, Klaus Iohannis, pare să se confrunte cu numeroase critici din partea adversarilor politici și a unei părți semnificative din societatea civilă.

După ce numirea lui Dan Mihalache în poziția de consilier prezidențial a produs o adevărată revoltă în rândul mai multor intelectuali, dar și în rândul adversarilor politici, iar apoi unui alt consilier al lui Iohannis i s-a cerut demisia și anume lui Andrei Muraru, un nou colaborator al șefului statului este aspru criticat de un lider al PMP.

Citește și: Lider PMP inventariază toate greșelile strategice făcute de Iohannis: ”Dacă nu se trezește, îi prevăd un viitor sumbru”

Liderul PMP, Eugen Cristescu, a vorbit duminică seară, în cadrul unei emisiuni televizate la RTV, despre George Scutaru, consilier prezidențial pe probleme de securitate națională.

”Mandatul Președintelui Iohannis a început cu stângul. Când vezi că a ajuns consilier al Președintelui domnul Muraru, domnul Mihalache, domnul Scutaru, îți pui mari semne de întrebari (…) Când vii din provincie, și nu vii cu oamenii tăi ești vulnerabil. (…) Sunt curios dacă domnul Iohannis, înainte de a-și numii consilierii, i-a întrebat, exact cum s-a întâmplat cu Alina Bica, pe șefii serviciilor secrete dacă sunt ok (n.r.: referindu-se la consilierii prezidențiali ai lui Iohannis). Dar domnul Scutaru este ok? Din punctul meu de vedere nu este ok. Accepți de la partid niște consilieri pentru că părerea mea este că i-a acceptat sau a fost forțat. Când mă uit la ce consilieri are sunt convins că i-au fost impuși. (…) Ori partidul vrea să îl controleze (n.r.: referindu-se la Klaus Iohannis), ori ….

(…) Vă mai aduceți aminte stenogramele ASF? Cu domnul Scutaru, care era cu traficul de influență, cu Bîgiu (n.r.: referindu-se la Cristinel Bîgiu, șeful CJ Buzău, aflat în prezent în arest preventiv pentru luare de mită) care e arestat. Îl iei pe Scutaru și îl pui consilier prezidențial pe securitate națională în condițiile în care el (n.r.: referindu-se la George Scutaru) făcea cel mai mare trafic de influență în cazul ASF”, a atacat Eugen Cristescu, unul din liderii PMP, cu privire la echipa de consilieri ai lui Klaus Iohannis.

Citește și:

Numirea lui Dan Mihalache în fruntea Administrației Prezidențiale produce revoltă în mediul online

Echipa de consilieri ai lui Iohannis a început cu stângul. I se cere deja demisia unuia dintre aceștia: ”Incompetența crasă”

1 comentariu la “Noi atacuri fără precedent la adresa echipei de colaboratori ai lui Iohannis: ”Făcea trafic de influență și îl pui consilier?”

  1. Acuma…daca-l punea consilier…ceva-cumva …oricum ceva mai mare pe la Cotroceni pe-acolo… pe fasnetu` asta de PMP-ist…cum dracu-l cheama….Eugen Cristescu, crede cineva ca „situatia” cu consilierii ar fi stat exact invers ? Eu …cred ca da !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *