Skip to content
Video

”Noi avem majoritate, așa că voi faceți ciocul mic!” Wring, detalii dure de la ședințele CGMB EXCLUSIV

PaginadePolitica.ro

Cea mai recentă ediție a interviurilor video PSnews.ro a avut-o miercuri ca invitată pe Roxana Wring, consilier general și președintele organizației din București a Uniunii Salvați România (USR).

Astfel, printre temele abordate în cadrul interviului s-a regăsit cea a stării administrației bucureștene, în fruntea căreia se află edilul PSD-ist, Gabriela Firea.

În acest context, Roxana Wring, președintele organizației din București a Uniunii Salvați România (USR) a declarat că ”ativitatea pe care a avut-o doamna primar până acum, nu a fost deloc în interesul bucureștenilor.”

Doamna Firea dă comunicate, deci are multe acțiuni de PR. În ceea ce privește activitatea concretă, bucureștenii- și eu și dumneavoastră ne putem da seama, că în ultimele 18 luni, nu numai că nu am progresat, dar sunt zone întregi în care am regresat. Traficul este mai imposibil, Bucureștiul a a vansat în indexul TOMTOM- am depășit și Mosca la cel mai congestionat trafic, suntem în vârful piramidei alături de Mexico City. În ceea ce privește poluarea, de curând UE ne-a spus că suntem unul dintre cele mai poluate orașe și din România și din Europa, și ne anunță că probabil vom intra într-un proces de infringement, spitalele știm și noi, pentru că am vpzut corupția și dezastrul din spitale, spațiile verzi sunt betponate în continuare, consolidări aproape deloc- am văzut 2 consolidări realizate în ultimii 2 ani și jumătate. În schimb, am văzut cheltuieli foarte mari pe concerte, târguri, societățile comerciale pe care s-au cheltuit până acum apropae 200 de milioane de lei din bugetul local. Deci, activitatea pe care a avut-o doamna primar până acum nu a fost deloc în interesul bucureștenilor. Bucureștiul în momentul acesta este pe o traiectorie greșită, și dacă continuăm așa, în 2020 va trebui să recuperăm tot ce am pierdut în acești 4 ani”, a declarat Roxana Wring.

Întrebată de atmosfera de la ședințele de Consiliui Local al Municipiului Bucuresti, consilier general Roxana Wring ne-a dezvăluit că:

Într-un cuvânt: <<Noi avem majoritate, așa că voi faceți ciocul mic!>> Cam așa se exprimă domnul Bădulescu (nr. viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu) de multe ori. Ni se restricționează dreptul la opinie și la dezbatere. Ședințele ideale de Cosniliu pentru majoritatea PSD-ALDE ar fi să nu se dezbată nimic, să se voteze și să se plece cât mai repede. Grupul PSD-ALDE este o mașină de voti. Noi, bineînțeles, vrem să dezbatem, și atunci ni se taie microfonul, se pune la vot dacă să mai continuăm sau nu dezbaterea, proietele de hotărâre apar de multe ori în ultim moment”, a suținut aceasta.

Înregistrarea este disponibilă de la momentul 4:10 la momentul 13:23:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *