Skip to content
Politică

Noi bătăi de cap la Primăria Sectorului 5: DNA face percheziţii. Află de ce

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) fac, joi dimineaţă, şase percheziţii atât în Bucureşti, cât şi în judeţul Ilfov.

Potrivit unui comunicat trimis PSnews.ro, „procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de Combatere a Infracțiunilor Asimilate Infracțiunilor de Corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, printre care și folosirea de informații ce nu sunt destinate publicității în legătură cu falsificarea listelor electorale, comise în cursul anului 2016″.

" "

„În cursul zilei de 06 mai 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 6 locații situate în municipiul București și județul Ilfov, din care două aparțin unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, se mai arată în comunicat.

Realitatea TV transmite că instituţia publică vizată este Primăria Sectorului 5, dar, deocamdată, nu este clar dacă percheziţiile îl vizează pe primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *