Skip to content
Politică

Noi bătăi de cap pentru Dragnea: Urmează probabil și sechestrul pe viață!

bn24.ro

Liderul social-democraților, Liviu Dragnea a lansat un nou atac furtunos la adresa DNA, despre care acesta susține că nu e cea mai importantă instituție.

„Să vorbim despre legi. Dar nu DNA este cea mai importantă instituție, ci asta. S-a aprobat legea prin care s-a dispus achiziționarea celor șapte sisteme de rachete Patriot, care mută România într-un alt nivel de dotare militară”, a declarat Dragnea, potrivit Antena 3.

„Am înființat Avocatul Copilului, acea indemnizație pentru mame de 1.800 de euro ca în Germania, chiar dacă trebuia să aprobăm legea prevenirii, am evitat riscul de a adopta o lege care putea deveni inaplicabilă, o lege așteptată de oamenii de afaceri!”, a mai spus liderul PSD.

„Domnul Bădălău, președintele executiv la partidului și vicepreședintele Senatului ne-a spus că membri ai Comisiei au fost invitați să viziteze un poligon de tir. Eu nu prea cred în coincidențe, tocmai în ziua aia. Am discutat joi seara, vineri am cerut în CExN să se dea avizul și astăzi să se dea votul. Eu spun să îl întrebați pe domnul Bădălău. Semnalul prost ar trebui luat în seamă când se întâmplă ceva, nu când sunt zvonuri (…) Domnul Bădălău ne-a spus că au fost invitați la poligonul SPP-ului. De cine? Cum? De ce? Sunt întrebări la care trebuie să primesc răspuns”, a mai spus șeful Camerei Deputaților.

Totodată, Liviu Dragnea a anunțat că se va duce din nou la DNA, dar și că va refuza invitația lui Klaus Iohannis la recepția de Ziua Națională a României.

„Noi încă mai credeam și încă mai credem că putem deveni o țară normală în care nu afli din presă lucrurile astea, informații date pe surse. Am fost făcut țap ispășitor la referendumului în 2012, pentru că trebuia să se păstreze cinstea obrazului cuiva, de la cele două milioane de voturi fraudate, după ce au votat 7.4 milioane de români, am fost condamnat pentru că s-au trimis niște SMS de la partid, acum sunt folosit ca mijloc pentru a bloca legile justiției de către oameni care se ascund (…) O să merg la DNA, ca să iau în primire sechestrul, urmează probabil și sechestrul pe viață. Nu am cu ce să fiu șantajat, dar o să avem timp să vorbim”.

În ceea ce privește moțiunea de cenzură depusă de PNL, liderul PSD a glumit: „Am decis să nu îl susținem”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *