Skip to content
Externe

Noi beneficii anunțate în SUA, pentru cetățenii vaccinați. Masca rămâne obligatorie

Inquam Photos/George Calin
" "

În Statele Unite ale Americii au fost aprobate noile reguli pentru cetățenii care se vaccineaza anti-COVID-19. Americanii cu serul administrat la zi, vor avea anumite beneficii, în urma deciziei Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, potrivit La Stampa.

În baza permisului de vaccinare, cetățenii vor putea relua călătoriile interne fără a mai trebui să se testeze și să intre în carantină. De asemenea, testarea și carantinarea vor fi eliminate pentru cei vacciati, în cazul părăsirii/revenirii pe teritoriul SUA.

" "
" "

Trei seruri anti-COVID-19 acceptate în SUA

Potrivit specialiștilor în sănătate publică din SUA, persoanele vaccinare prezintă un risc mai scăzut de a fi infectate cu SARS-COV-2, respectiv de a transmite mai departe virusul. Din aceste motive, cetățenii pot călători fără restricții și justificări. Totuși, cei vaccinati vor fi în continuare obligați să utilizeze masca de protecție în mijloacele de transport public și în diverse locuri publice.

Cetățenii sunt declarați complet vaccinati la două săptămâni de la administrarea rapelului serului Pfizer sau Moderna, respectiv după administrarea dozei unice de Johnson & Johnson. Așadar, serurile rusești și chinezești sunt respinse de americani.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *