Skip to content
Politică

Noi date din dosarul de conflict de interese al fostului președinte al CJ Timiș, Constantin Ostaficiuc

Curtea de Apel Timișoara a respins, astăzi, definitiv, contestația fostului președinte al Consiliului Județean (CJ) Timiș, Constantin Ostaficiuc, împotriva încheierii Tribunalului Timiș, care a dispus pe 2 februarie începerea judecării acestuia, într-un dosar în care este acuzat de conflict de interese.

„Curtea respinge ca nefondată contestația formulată de inculpatul Ostaficiuc împotriva Încheierii de ședință din 2 februarie 2016, pronunțate de judecătorul de Cameră preliminară de la Tribunalul Timiș în dosarul nr. 9436/30/2015″, se arată soluția de astăzi.

Conform DNA, în perioada 2008-2010, inculpatul Ostaficiuc Constantin, în calitate de președinte al Consiliului Județean Timiș, a influențat și a facilitat, în mod direct, atribuirea în concesiune, în condiții ilegale, a unei parcele de teren de 816 mp situate în cadrul Parcului Tehnologic și Industrial Timișoara, către o societate comercială, în care sunt asociați soția, fiica și ginerele său, ultimul îndeplinind și funcția de administrator. Ulterior, inculpatul a aprobat, tot în condiții ilegale, modificarea prelungirii perioadei de operaționalizare a investiției cu 8 luni, fără recuperarea redevenței de care a fost scutită societatea, precizează ziuaconstanta.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *