Skip to content
Politică

Noi detalii compromițătoare din dosarul care lovește în Elena Udrea și Traian Băsescu

Noi informații compromițătoare la adresa fostului șef al statului Traian Băsescu și la adresa fostului ministru al Dezvoltării, Elena Udrea apar în spațiul public.

Mai exact, procurorii de la Parchetul General au finalizat ancheta în dosarul Nana și, potrivit informațiilor România TV, fostul ministru Elena Udrea ar fi fost un paravan pentru Traian Băsescu in achizitia terenurilor.

Astfel, procurorii au finalizat această ancheta si au aflat ca Elena Udrea ar fi mers la Nana cu Adrian Rădulescu, inainte de a fi stabilit exact terenul pe care sa il cumpere Traian Băsescu, potrivit sursei citate mai sus.

Elena Udrea a fost în echipa care a negociat achiziţionarea terenului de la Nana, iar Traian Băsescu era informat despre modul cum se derulau lucurile.

„După câteva zile, Rădulescu Cristian s-a deplasat din nou în comuna Nana, de data aceasta însoţit de Elena Udrea, Belcea Costin şi o altă persoană, ocazie cu care au dicutat cu privire la terenurile în cauză cu reprezentanţii arendaşilor precum şi cu primarul şi secretarul comunei Nana. Aspectele constatate în comuna Nana au fost aduse la cunoştinţa fostului preşedinte Traian Băsescu, căruia Rădulescu Adrian susţine că i-a spus că ar cumpăra el terenurile în cauză dacă ar avea bani, că este o afacere bună şi că este posibil să nu mai existe o astfel de oportunitate”, susţin procurorii care au instrumentat dosarul Nana, potrivit româniatv.net.

Potrivit declaraţiilor lui Adrian Rădulescu, fost consilier prezidenţial, existente la dosar, Elena Udrea a fost paravan pentru Traian Băsescu:

Rădulescu Adrian: „Întrucât până la perfectarea actului nu doream să se cunoască faptul că terenurile urmau să fie achiziţionate de familia Băsescu, i-am spus avocatei că potenţialul cumpărător este Elena Udrea şi că va fi contactată de către avocata acesteia pentru a stabili detaliile în legătură cu tranzacţia de vânzare-cumpărare.”, notează sursa citata mai sus.

 

captura 1-nana

captura2-nana

captura3-nana

captura4-nana

captura5-nana

sursa foto interior articol: captură România Tv

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *