Skip to content
Magazin Societate

Noi detalii despre Mario Iorgulescu. Se pare că ar fi fost externat în secret din clinica italiană

facebook

Mario Iorgulescu, fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, ar fi fost externat în mare secret din clinica din Milano, potrivit b1.ro. Băiatul lui Gino Iorgulescu era internat în Italia, după ce a provocat un accident rutier în România, în urma căruia Dani Vicol, un bărbat de 24 de ani, și-a pierdut viața.

Mai exact, jurnaliștii au mers pe urmele lui, în Italia, în celebra clinică San Raffaele, unde au aflat că nu era internat nici in sectiile specializate, nici in saloanele VIP.

„El nu se afla in acest moment internat in vreun salon VIP. Poate e cazat, de fapt, in hotelul care se afla in incinta spitalului si, de aceea, nu apare la noi. N-as putea sa va spun daca a fost vreodata internat aici. E posibil, desi, ca o simpla parere personala, eu cred ca in presa din Romania s-a strecurat o eroare, fiind, de fapt, vorba de un alt spital”, au declarat surse din spital pentru sursa citată.

Pe 8 septembrie, fiul șefului LPF, care se deplasa cu un autoturism marca Aston Martin pe Şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat de aceeași vârstă cu el, 24 de ani, care a murit pe loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *