Skip to content
Societate

Noi detalii explozive despre asasinatul din Arad. Anchetatorii au dat de urma făptaşilor

Facebook

Apar noi piste în cazul asasinatului de la Arad. Omul de afaceri Ioan Crișan a fost ucis, după ce o bombă a explodat din mașina în care a urcat.

Potrivit surselor Antena3, citate de Aradon.ro, se pare că anchetatorii au informații cu privire la autorii atentatului. Sursele citate spun că ar fi vorba despre cinci bărbați implicați în acest asasinat, coordonați de o persoană foarte puternică.

Totodată, oamenii legii cred că bomba care a aruncat în aer mașina condusă de Ioan Crișan a fost amplasată după ce autoturismul s-a întors din service. Anchetatorii cred că a fost amplasată în parcarea din fața blocului. Amestecul explozibil folosit conține 3 substanțe.

Din ce se știe până acum, Ioan Crișan a fost filat mai bine de două luni, iar echipa care a plasat bomba știa că în zonă nu funcționează camerele de supraveghere.

Mai mult, înainte de a detona bomba, atacatorul s-ar fi plimbat liniștit prin zonă, inspectând locul. De asemenea se pare că de pe materialul explozibil ar fi fost recuperate două tipuri de ADN, în acest moment fiind date în urmărire internațională.

Se pare că anchetatorii au găsit niște cartele de telefon și alte obiecte aruncate de amplasator după atentat. Aceștia au lucrat atent, dar cel mai probabil s-au speriat după explozie. Totodată, în defășurătorul de telefon al omului de afaceri sunt două numere suspecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *