Skip to content
Politică

Noi detalii ies la lumina în divorțul lui Dan Adamescu

" "

Dupa 12 ani de casnicie, Carmen Adamescu ii face un adevarat rechizitoriu sotului ei, multimilionarul Dan Adamescu, de care vrea sa se desparta oficial. Surse judiciare suspectează acțiunea de divorț ca fiind o metodă de albire a unei părți din averea care altfel ar fi confiscată de procurorii anticorupție.

In urma procesului, reclamanta vrea sa fie despagubita cu zece milioane de euro, dar ar vrea si jumatate din averea familiei. In 2012, Dan Adamescu ocupa locul doi in topul celor mai bogati romani, cu o avere estimata la 730 de milioane de euro.

" "

Carmen Adamescu vrea ca divortul sa fie pus exclusiv pe seama paratului. Sustine ca multimilionarul Dan Adamescu nu ar mai fi de mult barbatul de care ea s-a indragostit si cu care s-a casatorit in 2003. Cel mai mult o deranjeaza pretinsele escapade amoroase ale omului de afaceri. Si nu ar fi putine, afirma in cererea de divort reclamanta, care sustine ca sotul ei ar fi fost in excursii in Insulele Cayman si in Cuba, unde ar fi fost insotit de mai multe doamne. Si ar fi avut relatii extraconjugale cu o maseuza, dar si cu o persoana din conducerea companiei de asigurari Astra, intrata de curand in insolventa, sustine Carmen Adamescu, conform evz.ro.

Carmen Adamescu isi acuza sotul ca ar fi infiintat un adevarat serviciu secret care avea menirea sa ii urmareasca fiecare miscare, dar mai ales sa il tina la curent cu orice persoana se intalneste ea.

Am fost jignita de parat in Adunarea generala a Actionarilor, de fata cu angajatii nostri, ca mi-am insusit fara drept sume de bani„, afirma Carmen Adamescu, adaugand ca a renuntat sa fie o sotie casnica tocmai ca sa il ajute pe el sa prospere in afaceri.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *