Skip to content
Sport

Noi detalii incendiare pentru împătimiții serialului „Game of Thrones”. Se întoarce Jon Snow? VIDEO

Așa cum își amintesc impătimiții serialului „Urzeala tronurilor”, personajul Jon Snow, interpretat de actorul Kit Harington, a fost înjunghiat de subalternii săi din Rondul de Noapte, la sfârşitul sezonul cinci al peliculei.

Kit Harington (29 de ani) a declarat încă o dată faptul că personajul Jon Snow din serialul „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones“ este mort şi că nu are o certitudine cu privire la prezenţa acestuia în viitorul sezon al producţiei HBO.

Într-un interviu acordat emisiunii BBC Breakfast, actorul Kit Harington a lămurit toate semnele de întrebare din jurului personajului care l-a propulsat în atenţia publicului şi a declarat că Jon Snow este mort cu adevărat.

Mai mult, acesta a îndemnat fanii să nu îşi facă aşteptări cu privire la sezonul şase din „Game of Thrones“. „Cred că toată lumea vrea să ştie ce se întâmplă în sezonul şase, aşa că aşteptaţi până când va fi lansat. Tot ce vă pot spune este că Jon Snow este mort. A murit la finalul sezonului trecut“, a declarat actorul.

Cu toţii au fost trişti când au auzit vestea, iar eu mă simt prost pentru că mulţi mă întreabă «Jon Snow revine?». Totul se transformă într-o dezamăgire când le dau răspunsul, dar insistă: «Da, dar… revine, aşa-i?». Totul ia o nouă turnură în sezonul şase, dar nu pot spune că Jon este în viaţă. Va fi un sezon uimitor, cel puţin aşa mi s-a lăsat de înţeles“, a continuat Harington.

Al şaselea sezon al serialului „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones“ va avea premiera pe micile ecrane nord-americane pe 24 aprilie, au anunţat reprezentanţii postului HBO. Deşi sunt cunoscute foarte puţine detalii despre intriga următorului sezon „Urzeala tronurilor“, un teaser lansat la sfârşitul anului 2015 sugerează faptul că sezonul al şaselea va oferi telespectatorilor o explicaţie şi, totodată, o completare a unui moment dramatic din sezonul al cincilea, când unul dintre personajele principale ale serialului – şi unul dintre preferaţii fanilor -, Jon Snow, interpretat de actorul Kit Harington, a fost înjunghiat de subalternii săi din Rondul de Noapte.

https://www.youtube.com/watch?v=aDUS92IQ4zA

Sezonul al şaselea va marca, de asemenea, revenirea personajului Bran Stark, interpretat de Isaac Hempstead, care nu a mai apărut în serial din sezonul al patrulea. Printre personajele noi care vor apărea în noul sezon se vor afla Three-Eyed Raven, jucat de Max von Sydow, şi Dickon Tarly, interpretat de Freddie Stroma. Actorul Ian McShane va debuta şi el în al şaselea sezon din „Urzeala tronurilor“, într-un rol care nu a fost deocamdată dezvăluit, potrivit adevarul.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *