Skip to content
Politică

Noi DEZVĂLUIRI de proporții în cazul Mircea Băsescu- Bercea Mondial

" "

Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână au încercat să o influenţeze pe fiica lui Bercea Mondial, Izaura Anghel, în dosarul în care fratele preşedintelui este acuzat că ar fi primit bani de la familia interlopului pentru a ajuta la eliberarea acestuia.

Dezvăluirea a fost făcută de avocatul clanului Bercea, Pavel Abraham, marţi, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

" "
" "

„După ce dânşii au fost cercetaţi în stare de arest (Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână – n.r.) au încercat să influenţeze reclamanţii, martorul reclamant, pe Izaura în speţă, şi s-au dus noaptea s-o influenţeze să-şi schimbe declaraţiile”, a declarat avocatul Pavel Abraham, marţi seara, la Antena 3.

Potrivit avocatului, acest fapt denotă o cirumstanţă în plus „ce constituie o stare de pericol că au încercat să influenţeze probele pentru interesele lor”.

Este un motiv în plus, mai consideră apărătorul lui Bercea, pentru ca şansele celor doi de a fi puşi în libertate în acest moment să fie foarte reduse.
Fratele preşedintelui este acuzat că, în perioada 20 februarie 2011 – 22 februarie 2012, ar fi primit 250.000 de euro de la fiul lui Bercea Mondial, Florin Anghel, prin intermediul lui Marian Căpăţână, pentru a interveni la judecători să dispună o soluţie favorabilă în dosarul în care Sandu Anghel era judecat pentru tentativă de omor, respectiv că şi-a înjunghiat un nepot.

Anchetatorii susţin că, în schimbul banilor, Mircea Băsescu ar fi promis că va interveni la judecători să dispună fie condamnarea lui Bercea Mondial la o pedeapsă mai mică, fie punerea în libertate.
sursa: antena3.ro

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *