Skip to content
Politică

Noi dezvăluiri despre cum funcţionează lucrurile la Cotroceni. Explicaţiile care o contrazic pe purtătoarea de cuvânt a lui Iohannis

Purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei, Tatiana Niculescu-Bran, a făcut zilele trecute o serie de de relatări cu privire la primele sale experienţe la Palatul Cotroceni, în care critica aerul învechit al instituţiei şi inexistenţa unei cantine. Potrivit acesteia, pentru un simplu pahar de apă, este nevoie de semnarea unui bon.

Cu toate acestea, jurnalistul Silviu Sergiu, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, o contrazice pe Tatiana Niculescu Bran, susţinând că există un automat cu gustări, în timp ce cantina a fost desfiinţată la cererea angajaţilor.

„Am primit, de la o sursa din Palatul Cotroceni, cateva informatii utile pt. d-na Tatiana Niculescu- Bran. Reproduc mesajul primit, cu protejarea sursei:
<<Cateva precizari din interior legate de postarea dnei Bran (le poti folosi, cu protejarea sursei):
1. Doamnele in halate despre care doamna spune ca „se fac ca trebaluiesc” vin la munca la ora 5. Pana la 9 toate, dar toate birourile sunt luna. Lucreaza in 2 schimburi, pe un salariu de mizerie.
2. Daca ar fi vizitat Centrul de presa ar fi vazut acolo, in hol, un automat cu cola, napolitane (nu expirate!), ciocolata si chiar si sandwich-uri proaspete. Se pare ca nu a avut interes.
3. Daca vroia sa bea apa plata fara bon si SPP-ist, care o serveste ca pe o lady trebuia sa iasa din birou, sa faca dreapta pana in capatul holului si ar fi dat de chioscul din interiorul palatului. Ar fi scos 2 lei si ar fi fost servita.
4. Cantina a existat in interior, dar a fost inchisa LA SOLICITAREA ANGAJATILOR. Mancarea era putina, proasta si scumpa. Oamenii au preferat firmele de catering si au constatat ca restaurantul intern era inutil, asa ca s-a cerut in bloc inchiderea lui.
5. La Cotroceni nu sunt bani de hartie si ea vrea perdele noi!!>>”, a scris jurnalistul Silviu Sergiu pe Facebook.

2 comentarii la “Noi dezvăluiri despre cum funcţionează lucrurile la Cotroceni. Explicaţiile care o contrazic pe purtătoarea de cuvânt a lui Iohannis

  1. Aceasta doamna este o persoana prost crescuta.Nu comunici cu un demnitar pe feisbuc,e ca si cum i-ai trimite un biletzel.In al doilea rand este totalmente in afara propriei sarcini de purtator de cuvant observatiile referitoare la covoare,ciucurei si mobilier!!!Astea-s preocupari de menajera.

  2. Auzi Coana”Mare? potoleste-te cu ifose de mare doamna,suntem satui de snobi-parveniti-hoti-doctor’docenti-intelectuali-etc.,lasa-te de mizeria asta de 2 bani ca nu e cazu sa faci comentarii pe facebook,NU TOTI ROMANII AU ACCES LA ACEASTA RETEA, lasa-te de mizerii ,esti ridicola,nu esti pe post de observator ! esti DOAR purtator de cuvant ! ti-a zis cumva Presedintele sa faci curatenie in palat?si Daca Da ! ce ? iti cad galoanele? sa-ti fie rusine !ad-literam sa-ti fie rusine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *