Skip to content
Politică

Noi dezvăluiri despre întâlnirea lui Trump jr cu avocata rusă. Cine a mai fost prezent

vox.com

Se face lumină în cazul întâlnirii pe care fiul lui Donald Trump, Președintele Statelor Unite ale Americii, a avut-o cu avocata rusă, Natalia Veselnitkaia, în iunie 2016 la Trump Tower.

Potrivit CNN, au fost mai multe persoane prezente la acea întâlnire, informație aflată de la un lobbyst, fost agent sovietic de contrainformații, care a dezvăluiri despre discuțiile purtate, fiind și el a fost prezent acolo . Fiul cel mare al lui Trump, împreună cu ginerele Președintelui american, se pare că s-au întâlnit cu avocata în ideea de a obține informații compromițătoare despre rivala lui Trump, Hillary Clinton, relatează Hotnews.ro.

Citiți și: Culisele de la vârful politicii din SUA. Trump jr, la un pas să-și mazilească tatăl EXCLUSIV

CNN susține că au fost prezente alte două persoane, pe lângă cei doi membri ai familei Trump, avocata rusă, Rinat Ahmetsin și Rob Goldstone. Au mai fost de față și un translator și un reprezentant al familiei ruse care i-a propus lui Rob Goldstone să organizeze întâlnirea. Numele celorlalți doi participanți nu au fost însă dezvăluite.

Săptămâna aceasta, Donald Trump jr a cofirmat faptul că a primit-o pe 16a, însă subliniează că discuțiile s-au axat mai mult pe legea americana Magnitki, o lege care prevede sancțiuni împotriva Rusiei. Nici avocata nu a dat prea multe detalii, dar a ținut să menționeze că nu deține nici o legătură cu Kremlinul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *