Skip to content
Politică

Noi dezvăluiri despre neregulile PNL cu banii de campanie. Coincidență stranie DOCUMENT

stiridb.ro

Continuă dezvăluirile despre neregulile grave de la nivelul Partidului Național Liberal (PNL) cu banii cheltuiți de către această formațiune politică în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 2016.

CITIȚI ȘI: Banii partidelor, scoși la vedere. Suspiciuni de încălcare a legii EXCLUSIV DOCUMENT

În aceeași zi în care redacția PSnews.ro v-a prezentat, încă de la prima oră, situația problematică a rambursărilor de campanie efectuate de către Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) către principalele parlamentare, iată că Evenimentul Zilei arată situația detaliată din cazul PNL – mai precis, evidența sumelor nerambursate de către AEP (din motive de încălcare a legii) la nivelul județelor.

Povestea nu este nouă: inițial, filialele lăsate cu ochii în soare au dat vina pe firma care s-a ocupat de campania legislativă (GMP, condusă de către Felix Tătaru). După cum ați citit deja, acum câteva săptămâni, redacția PSnews.ro a luat legătura cu Tătaru, care a arătat cu degetul către cei care, în a doua jumătate a anului trecut, ocupau funcțiile de secretar general și șef de campanie în PNL – i-am numit pe Ilie Bolojan, respectiv Gheorghe Falcă, doi politicieni care (acuza patronul GMP) nu mai erau de găsit când venea vorba despre banii de la AEP.

DETALII AICI: Scandalul banilor de la PNL. Către cine duc ițele. Felix Tătaru, declarații explozive EXCLUSIV

Revenind în actualitate, iată topul celor mai îndatorate 10 organizații ale PNL. Coincidența stranie face ca a doua poziție să fie ocupată de către județul Timiș, reprezentat acum în Senat de însăși Alina Gorghiu (cea care a condus PNL în campania parlamentară, ca președinte unic):

Cluj – 123.588 lei

Timiș – 121.722 lei

Prahova – 89.321 lei

Bihor – 86.623,96 lei

Iași – 74.705 lei

Ialomița – 69.136,19 lei

Suceava – 67.583,96 lei

Dolj – 47.618,11 lei

Bistrița-Năsăud – 44.150,53 lei

Arad – 31.207,54 lei

Găsiți AICI întreaga situație a filialelor, așa cum a fost ea obținută de la Departamentul de Control al Finanţării Partidelor Politice şi a Campaniilor Electorale (DCFPPCE) din AEP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *