Noi dezvăluiri despre rețeaua Coldea. Legătura fostului șef adjunct al SRI cu Marina Pandarof

Florian Coldea si Marina-Pandarof

Zi de zi apar noi și noi dezvăluiri despre fostul șef adjunct al SRI. În contextul noilor denunțuri la DNA, Victor Ciutacu rupe tăcerea despre rețeaua Coldea. Florian Coldea e acuzat de trafic de influență și spălare de bani, după ce un om de afaceri a spus că ar fi pretins o mită de 600.000 de euro pentru a obține o condamnare cu suspendare în instanță.

Victor Ciutacu, despre Florian Coldea:

„1. Surprins în poze prin Berlin la petreceri cu Marina Pandarof, umflată de DIICOT pentru trafic de droguri (dosar ulterior optimizat)

2. Afaceri cu Wang Yan (suspectat a fi unul dintre șefii spionajului chinez), căruia i s a retras cetățenia română și a fost expulzat la cererea SRI (unde el era șeful militar)

3. Afaceri în energie cu Liviu Dragnea, pe care, prin presa pe care a controlat-o, l-a transformat în diavolul pe pământ

4. Cere, împreuna cu Dumbravă, 600.000 euro de la Hideg să-i optimizeze dosarele

5. Legături cu albanezul Dorian Ducka, suspectat de FBI de legături cu cartelul Sinaloa

Și tot eu sunt ăla rău și discriminator care cere controale psihiatrice periodice pentru dregători…”, a scris Ciutacu pe pagina sa de Facebook.

Marina Pandarof şi Florian Coldea. Noi dezvăluiri despre rețeaua Coldea

 

Florian Coldea, anchetat de procurori pentru implicarea și protejarea unei rețele de trafic de droguri

Pe lângă toate acuzațiile de corupție care i se aduc, Florian Coldea e anchetat de procurori și pentru implicarea și protejarea unei rețele de trafic de droguri pe filiera Mexic – Albania – România anchetată și de FBI.

Marina Pandarof, cea cu care apare Coldea în fotografie, ar fi cea din spatele rețelei de escorte de lux din Capitală, unde ar fi clienți mai mulți afaceriști influenți, politicieni și chiar miniștri. Mai mult, blonda ar mai avea o activitate periculoasă, și anume face trafic de droguri în cluburile de lux ale Capitalei. Ar fi ajutată de mafia albaneză pentru a ține totul sub control.

Un octombrie 2022, DIICOT a anunțat că s-au făcut mai multe percheziții la capii rețelei M, după o reglare de conturi. Marina Pandarof le-a transmis în urmă cu aproape trei luni jurnaliștilor Realitatea PLUS să nu continue dezvăluirile despre legătura sa cu Florian Coldea.

În fotografia cu Florian Coldea și Marina Pandarof mai apare și Dorian Duçka, presupusul om de legătură al interlopilor albanezi și traficanților de droguri. Ei i-au ajutat pe Coldea și Marina Pandarof să pună bazele unei rețele de distribuție de stupefiante uluitoare în România. Poza a fost făcută în Berlin, unde cei trei s-au întțlnit ca să pună la cale afacerile cu droguri pe filiera Mexic – Albania – București.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: